Sluta snooza westernsverige!

Start / Permalink / 2
Senaste spalten i Lucky Rider nr 4/2015
Vad tycker du ? Kommentera gärna 

 

Sluta SNOOZA western Sverige!

Text & Foto: Åsa Zandelin

MINUS
Nu måste vi nog alla börja fundera på hur western i Sverige ska se ut, inte bara ni eldsjälarna UTAN alla behövs.
Inga klubbar har tillväxt, duktiga ekipage säljer sina hästar och börjar med andra grenar som hoppning.
Man ser föräldrar som ifrågasätter om deras barn ska kastas in i ”lejongropen”, när dom läser trådar på ex facebook som spårar ur, UTAV vuxna. Jag ser aldrig ungdomarna tjafsa om något!
Jag tror om alla börjar ta ansvar för vad man för vidare. Kanske bör/ska man stanna upp och tänka, ”okej det jag precis hörde eller läste?”, är det verkligen sant. För man inte vidare, så lär det ju dö ut, eller hur?
Och om man nu väljer att börja intriga, varför? Till vilken nytta? Vad/Vem vill man skada, sporten eller en person (kallas även mobbing),
Ta ansvar för dina handlingar!

PLUS
Ut och visa, prata och sprid om western ridning. Berätta om våra tränare (som inte växer på träd), beröm dem som är duktiga, stötta dom som vill ta sig framåt. Bjud på ett leende!
Lyckönska dom som köper en ny häst, ge en vinnare klapp på axeln. Dela ut lyckosparkar!

Vi har rancher som är otroligt inspirerande, vi har en stor nöjespark som andas western, vi har denna tidning, vi har grymma utövare och hästar. Det planeras nya unika tävlingar, vi åker utomlands och tävlar. Vi har skickat lag på VM, vi har flera duktiga återförsäljare av westernprylar. Vi har utövare i alla åldrar, vi har galor, vi har svenskar som jobbar runt om i världen, vi har SM….. listan skulle kunna göras så lång!
Vilken lista skulle du få längst, plus eller minus?
Min blir ett STORT plus.
 
 
 
Till top