Today is your Lucky day

Start / Permalink / 0
Lite som "den enes död är den andra bröd" fast här handlar det om vila o träning. 
Då Poncho var på cutting träning igår och idag bara ska skrittas och böjas igenom så blev det jag och Peanut på tur idag. 

Konstigt det där med att allt är livsfarligt när Poncho är med för Peanut... Men när vi är ute själva så är han store starke  Adolf :) . "-Åhhhh en vattenpöl.. Jag går rakt över matte... Jag tar dig tryggt över ,lita på mig". Men hade Poncho varit med, då hade han suttit som en frimärke i aslet på honom. 
Konstigt det där!. 

Men sagt och gjort iväg vi kom med en ledsen Poncho i hagen, men jag tror han var glad att få äta ur de tre höhögarna själv!. I know that guy!. 
Den ensamme 

18 min tog det upp tills vi var uppe på berget, sen ett par km där innan det var dags för nedåt lutning, och blöta härliga löv. 
Men jag gick faktisk av och gick först ner. Ni kommer förstå på en av bilderna :) 
Men tänk vad mycket skog och natur gör för själen, jag bara älskart och speciellt när man möter på andra människor och hundar , alla hälsar lika hurtigt. 
Varför hälsar man på folk i skogen och inte när man möts på ett torg (främlingar ). 

När vi kom tillbaka stod poncho o kollade i den riktning vi försvann, och nu kom vi från andra hållet så han blev tokglad när han hörde att jag ropade på honom och när han fick syn på oss :) . Han sprang mot oss som en scen ur baywatch. 

Känns som båda grabbarna är på G och gillar alla turer som sker utanför hagen. Och jag är glad att slippa snön, blir så mkt enklare då. 
Så idag var det Peanuts Lucky day!. 
Jag är redo för jobb
I backar får man snygg bakdel, har vi hört 
Here We come 
Stadsutsikt vid bergskanten
Här går det rejält ner o ett fint staket ska mota en om man är på väg att falla. Gamla plankor håller dom för 600kg !?

Matte gå du först nedåt, jag kommer bakom. Fångar du mig om jag vurpar?
Dagens tur !. 
Till top